Acupunctuur naalden van DryNeedle

Acupunctuur naalden van DryNeedle

Als specialist wilt u tijdens het uitvoeren van een behandeling verzekerd zijn van goed materiaal. DryNeedle is uw betrouwbare leverancier van kwalitatieve acupunctuur naalden.

Acupunctuur naalden

Acupunctuur naalden

Acupunctuur naalden voor de specialist

Als beoefenaar van dry needling of acupunctuur weet u als geen ander dat goed materiaal een belangrijk onderdeel is van een behandeling. Precisie, hanteerbaarheid en controle zijn essentiële eigenschappen van de juiste acupunctuur naalden. Omdat iedere behandeling en patiënt verschillend is kan DryNeedle diverse soorten acupunctuur naalden leveren.

 

  • Van hoogwaardig roestvrij staal.
  • Diverse afmetingen.
  • Conisch geslepen naalden voor een pijnloze inbreng.
  • Anti-allergie naalden.

 

Acupunctuur naalden van diverse merken

We bieden u hoogwaardige naalden aan van merken als Agupunt APS, Orca, Dong Bang, EAKU, TEWA, Meridius, ASP, Asiamed, Hwato en Aculine. Ook kunt u kiezen voor ons voordelige huismerk DryNeedle en zijn we de officiële importeur van het merk Seirin.

 

Acupunctuur naalden

 

Altijd verzekerd van professioneel materiaal

DryNeedle levert acupunctuur naalden aan behandelaars die Triggerpoint Dry Needling toepassen. Velen patiënten maakten al gebruik van deze relatief nieuwe behandelmethode en zelfs dieren kunnen er baat bij hebben. Als professionele behandelaar bent u afhankelijk van uw materiaal en wilt dus nooit zonder voorraad komen te zitten. Bij DryNeedle kunt u 24 uur per dag uw bestelling plaatsen. Wij zorgen voor een snelle levering van uw acupunctuurnaalden en meer.

 

Wist u dat…

Wij de allerlaagste prijs garantie op dry needling en acupunctuur naalden bieden? En dat u altijd contact met ons kunt opnemen wanneer u vragen heeft over de verschillende producten? Wij geven u een passend advies. T: 06 281 46 858.